Open Webmail Súgó >> Általános problémák

Sok dolog van amit érdemes tudni az Open Webmailról, de sok az olyan kérdés és lehetőség ami nem fér bele ebbe a leírásba. A következőkben megvizsgálunk néhány gyakori problémát illetve kérdést.
Miért nem tudok belépni?
Valószínűleg kapsz egy üzenetet miszert "hibás jelszó! Kérem lépjen vissza és próbálkozzon újra". Ellenőrid a felhasználói neved és a jelszavad. Mivel a felhasználói neved látható, megnézheted a mezőben miután begépelted. De mivel a jelszó a megfelelő mezőben csillagokként jelenik meg ( ' * ' vagy ' ' ), figyelj rá hogy jó billentyűket nyomsz-e le.

Az is lehet hogy az adott tarományba nincs felhasználói neved. Lehet hogy nem a megfelelő tartományban vagy. Ha nem vagy biztos benne, menj a szerver címére (pl.: www.pdcweb.net ), és írd mögé hogy /openwebmail. Persze legbiztosabb ha a saját tartományod használod.

Miért érkeznek egyes leveleim más mappába a bejövő helyett?
Lehet hogy pár szűrési szabály blokkolja egyes leveleid. Egyszerűen menj be a beállításokba, és vegyél ki minden pipát a Szűrő beállítások részből.

Miért változik meg az ikonsor?
Az ikonsor mindig annak megfelelően változik, hogy éppen a levelezésed melyik részében vagy. Lásd az Ikonsor használata fejezeteit, ahol az ikonok jelentését is megtalálod.

Miért félkövérek egyes üzenetek, mások meg nem?
a félkövér üzenetek olvasatlanok, tehát még nem olvastad őket. A nem félkövér (azaz normál) üzenetek pedig azok amelyeket már olvastál.

Miért nem mennek el a csatolásaim a leveleimmel?
Csatoláskor mindig rá kell kattintanod a "Hozzáad" gombra is, miután kiválasztottad a csatolást a tallózásnál. Lásd a Csatolások hozzáadása fejezetet.

Miért nem sikerül jól importálnom az offline e-mail kliensem címtárait?
Ennek oka valószínűleg a rossz formátum választása az offline e-mail kliensből történő exportáláskor. Lásd a Címtárak importálása & exportálása fejezetet a részletekhez.

Miért nem tudok bejegyzéseket tenni a naptárba időpontokhoz a napon belül?
Hogy egy bejegyzés egy bizonyos időponthoz kerüljön egy napon, meg kell adnod mikor kezdődik. Ha csak az esemény végét adod meg, a bejegyzés a nap aljára kerül időpont nélkül. Ezért meg kell adnod kezdeti időpontot is. hogy a bejegyzés egy adott időponthoz tartozzon.
 
<< Egyéb beállítások A Webmail lehetőségei és előnyei >>
 
Open Webmail Súgó névjegy