Open Webmail Súgó >> Open Webmail Súgó névjegy

Ez a súgó az Open Webmail használatához készült, és hogy segítsen maximálisan kihasználni annak szolgáltatásait.

Ha még csak most kezded az ismerkedést az Open Webmaillel, ajánlott a súgót az elejétől a végégig elolvasnod. A lapok alján lévő linkekkel mozoghatsz a fejezetek között, a baloldalival az előzőre, a jobboldalival a következő fejezetre ugorhatsz.

Különböző helyzetekben készített "pillanatképeket" is találsz a súgóban, hogy jobban kézre álljon. A súgót elérheted bárhonnan az Open Webmailból, a "Segítség?" feliratra kattintva, vagy közvetlenül a http://www.yourdomain.com/webmailhelp/help/hu/ címen (ahol a yourdomain.com a sahát domained neve és végződése.).

Az Open Webmail Súgó eredeti összeállítói: Brent Epp és William Brillinger of Precision Design Co. , Altona, Manitoba, Canada.

Ha hibát találsz, vagy úgyérzed valami hiányzik a súgóból, jelezheted azt E-mail -ben!  (Kérjük kezdd "Open Webmail"-lel a tárgy-at)

Vedd figyelembe hogy nem nyújtunk személyes technikai támogatást az Open Webmail felhasználóknak, vagy adminisztrátoroknak.  Kérjük csak azzal kapcsolatban írj levelet, ha javasolni szeretnél valamit az Open Webmail Súgóba, linket, képeket, forrásokat, vagy új témákat.  Ha segítségre van szükséged az Open Webmail használatához, kérlek olvasd el a súgó oldalait, vagy lásd a További segítség linket a support lehetőségekhez.

Cheers!
- William Brillinger & Brent Epp

Open Webmail Súgó 1.5-ös verzió
Készült az Open Webmail Version 1.81-es verziójának működése alapján

  Fordítás: Harka Győző PTE-TTK. A fordítással kapcsolatban nekem is írhatsz e-mailt.

 
<< További segítség Tartalomjegyzék >>
 
Open Webmail Súgó névjegy