Open Webmail Súgó >> Keresés ikonsor

A keresés ikonsor segítségével leveleket kereshetsz az aktuális mappában.

Az ikonsor használata egyszerű. A dupla balra nyíl ( )  a legelső oldalra ugrik az aktuális mappa üzenet listájában. Lásd a Megjelenítési beállítások részt az oldalanként mutatott üzenetek számának beállításához.

A balra nyíl ( ) az előző oldalra ugrik.

A szöveges mező "1", mutatja hányadik oldalon állsz az összes oldal közül. Ennek átírásával közvetlenül bármelyik oldalra ugorhatsz a mappában. Például, mondjuk ezt látod: "[Page 2 of 7]", beírhatsz egy "5"-öst a "2" helyére, és az ötödik oldalra ugorhatsz.

A jobbra nyíl, és a dupla jobbra nyíl a balra nyilakkal azonosan működik, csak a másik irányba.

Kereshetsz a bejövő üzenetek között az aktuális mappában, úgy hogy egyszerűen beírod a keresett szót a keresés mezőbe a "Keresés" után, és kiválasztod melyik feltételben szeretnél keresni. Kereshetsz Küldő alapján, Címzett alapján, Tárgy alapján, Dátum alapján, a Csatolásnév alapján, A fentiek alapján mind (Fejléc), az üzenet Tartalma alapján, vagy Bármi alapján (Minden). Ha minden keresési feltételt beállítottál, kattints a "Keresés" gombra, vagy nyomd le az "Enter"-t a billentyűzeten.

Ez az eszköztár alapvető keresésre szolgál az aktuális mappában.  Van egy emelt szintű keresési lehetőség is a részletesebb kereséshez.  További információkhoz lásd az Emelt szintű keresés fejezetet.

 
<< Naptár ikonsor Beállítások ikonsor >>
 
Open Webmail Súgó névjegy