Open Webmail Súgó >> A címtár bejegyzések használata

Ha már vannak címtár bejegyzéseid nyilván használni is szeretnéd őket. Kezdj el írni egy új levelet (Lásd az Üzenetek írása fejezetet ). Mint látod a fejlécet kedved szerint adhatod meg (Címzett, Tárgy, stb.).

Hamarosan több e-mail címre kéne emlékezned mint amennyire szeretnéd. Ekkor jó ha kéznél van a címtár. Ennek segítségével könnyen megadhatod a címzettet, vagy címzetteket. Kattints a "Címjegyzék" ikonra ( ) a "Címzett:" mező mellett. Egy új ablakban megnyílik a címtár benne minden bejegyzéseddel és mindegyik mellett egy jelölőnégyzettel. Válaszd ki a címzettet, (vagy címzetteket) akiknek írni akarsz, és kattints a "Vége" gombra. A címzett vagy címzettek megjelennek a levél fejléc információi közt (ezesetben a Címzett-nél).Lehetőség van másolat, vagy titkos másolat küldésére is, a megfelelő jelölőnégyzetekkel. A "Mégsem" gomb egyszerűen bezárja a címtárat és megszakítja a műveletet.

Egy másik módszer a címtár használatára hogy amikor a címtár szerkesztésénél vagy, egyszerűen rákattintasz a kívánt bejegyzésre, és máris egy új levél írásához jutsz, a választott címzett számára.

 
<< A címtár szerkesztése Címtárak importálása & exportálása >>
 
About Open Súgó névjegy