Open Webmail Súgó >> A bejövő mappa használata

A bejövő mappádba érkezik minden leveled, hacsak mást nem állítottál be (lásd a szűrő beállításokat a bejövő levelek átírányításához). Ha valaki e-mailt küld neked, megjelenik a listán:

Az első oszlop mutatja a levél állapotát. Az arany színű, zárt boríték az olvasatlan leveleket jelöli. Az ilyen leveleknél (a példában a felső) az egész sor is félkövéren szedett. A példa második sorában a boriték fehér és nyitott. Ez a már olvasott leveleket jelenti. Az ilyen leveleknél az egész sor normál betúvel szedett ( nem félkövér ).Megváltoztathatod egy levél állapotát a boritékra klikkelve. Ha az állapota olvasott, megváltozik olvasatlanra, és oda-vissza.

A második oszlop a levél megérkezésének dátuma. A dátumformátum ezesetben HH/NN/ÉÉ (lásd a megjelenési beállításokat a dátumformátum beállításához). Itt láthatjuk a levél megérkezésének idejét is, ebben az esetben 24 órás formátumban. Ez átállítható a megjelenítési beállításoknál .

A Küldő akitől az e-mail jött. Ha rákattinthatsz a nevére rögtön írhatsz neki egy üzenetet (lásd az Üzenetek írása fejezetet).

A Tárgy a küldő által megadott téma. Ez röviden utal az üzenet tartalmára. Egy üzenet tárgyára kattintva olvasható az adott üzenet. Például, ha a felhasználó rákattint a How's it going? (lásd a fenti ábra) szövegre, az üzenethez jut, és elolvashatja teljes egészében.

A Méret az üzenet elvi mérete amit a kiszolgálón foglal. Az Open Webmail ezt Byte-okban adja meg.

A jelölő négyzet az utolsó oszlopban az üzenetek kiválasztására és műveletekre való. A jelölő négyzetre kattintva, egy kis pipa jelenik meg a négyzetben. Újra rákattintva eltűnik a pipa. A legfelső jelölő négyzetre kattintva ( közvetlenül jobbra a "Méret" szöveg mellett), minden négyzetet kiválaszthatunk. Ez az eszköz a kijelölt levelekkel történő műveletvégzésre való. További ismertetése az ikonsor használata témakörben történik.

 
<< Alapvető beállítások Üzenetek olvasása >>
 
Az Open Webmail Súgó névjegye