Open Webmail Súgó >> Belépés

A belépéshez indíts egy web böngészőt , például Internet Explorer-t és írd be az URL-t ( Uniform Resource Locator ) a címsorba. Például, ha a weblap címe www.yourdomain.com, a webmail címe a www.yourdomain.com/webmail vagy www.yourdomain.com/openwebmail. Persze ez nem feltétlenül van mindenhol így. Ha nem találod a webmail belépő oldalát, további segítségért lépj kapcsolatba a rendszergazdával.

(Példa: http://www.pdcweb.net/webmail vagy http://www.pdcweb.net/openwebmail)

Ha megtaláltad az Open Webmail-t, egy a példához hasonló belépő felületet fogsz látni:

Írd be a felhasználói neved (vagy számod) a szövegmezőbe a Login név: felirat mellett, majd írd a jelszavad a Jelszó: utáni mezőbe. A jelszó biztonsági okokból nem jelenik meg a képernyőn.

Megjegyzés: A felhasználói neved nem feltétlenül azonos az e-mail címeddel. Ha nem tudod a felhasználói neved, lépj kapcsolatba a rendszergazdával.

A PDCweb hálózaton az e-amil cím, felhasználói név, és alias mind érvényes azonosítók.

Például:

Domain:www.muppetlabs.com
E-mail:bunson@muppetlabs.com
Felhasználói név:bhoneydew
Jelszó:Burner

Ez a felhasználó bunson vagy bhoneydew néven is beléphet a rendszerbe.

Ha szeretnéd, bejelölheted a "remember my UserID" melletti pipát, és a felhasználói neved automatikusan beszúrásra kerül ha legközelebb meglátogatod a webmailt, és csak a jelszavad kell beírnod.

Miután kitöltötted mindkét mezőt rákattinthatsz a "Belépés" gombra, vagy megnyomhatod az "Enter"-t a billentyűzeten. Ha megfelelő login nevet és jelszót írtál be a bejövő mappába kerülsz.

Ha első alkalommal lépsz be az Open Webmailba, be kell állítanod pár dolgot a használata előtt. Lásd az alapvető beállításokat. Ha már elvégezted a beállításokat rögtön átugorhatsz a bejövő mappa használatára .

 
Alapvető beállítások >>
 
Az Open Webmail Súgó névjegye